Lirik Lagu Banyu Moto - Nella Kharisma feat. Dory Harsa

Lirik lagu banyu moto nella kharisma

Judul                            : Banyu Moto
Penyanyi                      : Nella Kharisma
Production                : Nella Kharisma Official


Lirik
  • tembang iki tak gawe
  • mung kanggo kowe
  • sing paling tak tenani
  • nganti saiki

  • tumetese banyu moto iki
  • sing dadi saksi
  • sumpah lan janji
  • sehidup semati

  • sampai kapan kan kau buktikan
  • tresno tulus yo mung kanggo awakku
  • sampai mati kan ku pastikan
  • mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

  • cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
  • tambah nggegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

  • tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
  • sumpah lan janji sehidup semati

  • sampai kapan kan kau buktikan
  • tresno tulus yo mung kanggo awakku
  • sampai mati kan ku pastikan
  • mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

  • sampai kapan kan kau buktikan
  • tresno tulus yo mung kanggo awakku
  • sampai mati kan ku pastikan
  • mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

  • cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
  • tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku


Thanks for all

0 Response to "Lirik Lagu Banyu Moto - Nella Kharisma feat. Dory Harsa"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel