Lirik Lagu Kapusan Janji - Didi Kempot ft Yuni Sara

Lirik Lagu Kapusan Janji - Didi Kempot ft Yuni Sara
kapusan janji


Artis : Didi Kempot feat. Yuni Shara Title : Kapusan Janji Cipt : Didi Kempot Label : SKI Records
  • Nengopo ono tresno
  • Yen kudu pisah
  • Nengopo kowe seneng
  • Yen gawe susah
  • Lungamu gawe gelo
  • Nyekso atiku loro
  • Aku wong isih urip
  • Mbok anggep wes tanpo nyowo.

  • Nengopo kowe janji
  • Yen mung ngapusi
  • Nengopo kowe nong ati
  • Yen mung ngelarani
  • Tresnamu uwes ilang
  • Garing kegowo angin
  • Yen ngerti koyongene
  • Kenal kowe ora pengen.

  • Larane ati iki
  • Nganti kapan ora ngerti
  • Seprene ra ono wong
  • Sing nambani.

  • Larane ati iki
  • Nganti kapan ora ngerti
  • Marine yen kowe bakal
  • Ngugemi janjimu.

  • Nengopo ono tresno
  • Yen kudu pisah
  • Nengopo kowe seneng
  • Yen gawe susah
  • Tresnamu uwes ilang
  • Garing kegowo angin
  • Yen ngerti koyongene
  • Kenal kowe ora pengen.

  • Larane ati iki
  • Nganti

0 Response to "Lirik Lagu Kapusan Janji - Didi Kempot ft Yuni Sara"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel