Lirik Lagu Proliman Joyo -Deny Caknan

Lirik Lagu Proliman Joyo -Deny Caknan
LIRIK Denny Caknan - PROLIMAN JOYO (Official video lirik) - YouTube
" PROLIMAN JOYO " ( kota madiun )
Cipt            : Denny Caknan X Soepardi Aye ( Moh. Arif )
Artis           : Denny Caknan

  • Gemerlape lintang wengi iki sing tak sawang
  • Ngelingke aku marang sliramu
  • Bebarengan nyawiji, ono ning kutho iki
  • Njogo roso, ngukir tresno ning ati

  • Ora bakal lali, ungo iki kanggo sliramu
  • Mugo iso dadi pengarepanku
  • Ananging saiki, bedo sing tak lakoni
  • Kowe lungo, ninggal loro, kabeh wis mbok blenjani

reff

  • Proliman joyo ninggalke cerito loro
  • Sampek ati sliramu ninggalke aku
  • Aku ning kene, Nguatke ati
  • Ngempet eluh tangis sing ra iso tak apusi

  • CUKUP KUBERKORBAN, CUKUP AKU BERTAHAN
  • GEDE EGOMU SING NGAMBYARKE KABEH IMPIAN


  • Ora bakal lali, ungo iki kanggo sliramu
  • Mugo iso dadi pengarepanku
  • Ananging saiki, bedo sing tak lakoni
  • Kowe lungo, ninggal loro, kabeh wis mbok blenjani

reff

  • Proliman joyo ninggalke cerito loro
  • Sampek ati sliramu ninggalke aku
  • Aku ning kene, Nguatke ati
  • Ngempet eluh tangis sing ra iso tak apusi

  • Proliman joyo ninggalke cerito loro
  • Sampek ati sliramu ninggalke aku
  • Aku ning kene, Nguatke ati
  • Ngempet eluh tangis sing ra iso tak apusi


  • CUKUP KUBERKORBAN, CUKUP AKU BERTAHAN
  • GEDE EGOMU SING NGAMBYARKE KABEH IMPIAN

0 Response to "Lirik Lagu Proliman Joyo -Deny Caknan"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel